New year.



På nyår i år vill jag ha en heldag men mina vänner ! Helst skulle jag vilja bada tunna och och dricka champange, spela spel och laga god mat, titta på raketer och skicka sms till alla de som betytt extra mycket för mig i år ! På landet vill jag vara, det ska ligga ett täcke snö över hela gården . . .

Personlig sänggavel.




Hörde att det ikväll på Äntligen hemma skulle tillverkas en sänggavel? Det ska jag kika på . . .

Missbrukare.



Slog upp ögonen framför ett uppdukat frukostbord med tända ljus. Älskar allt med julen. Det är svinkallt här uppe, men ännu mer svinmysigt. Jag har märkt att jag ofta missbrukar ordet, mysigt!

Tjocka koftor är min vardag, det ökar liksom på mysstämningen. Ni hör, det blir ju inte mysigare än såhär haha. Ikväll blir det räkor och tjejsnack i stugan. Först ska jag bocka av lite viktigheter, när jag tröstat min fina vän som gråter till ensam mamma söker haha.

Fastspänd.



Ibland känns det ganska skönt att vara fastspänd, ibland inte alls. Jag vill åka till Italien vecka 6, men har skola...vad ska jag göra?

School.



Lycka är att få återse sina vänner efter för många veckor isär ! Glad känsla i magen helt enkelt, godnatt!

Come on.

Gahh, jag måste ta tag i mig själv och lyfta min rumpa ur soffan. Packa upp väskan, men vi har det så gosit i soffan med glögg, godis, te och pepparkakor . . .

Happy.

Det här snövädret gör mig lycklig! Nu ska bli pila iväg på julmarknad i full mundering. MYS! Och köpa massa värmeljus måste vi göra.

Colud sleep for years.



Slumrar på tåget. Satte mig i djurvagnen, vilket jag ofta råkar göra ! Mycket hundsnack vill jag lova. Sverige är täckt i snö vad jag kan se från min vagn. Packa in i lilla stugan snart.

Plaza nummer 2.

Imorgon blir det Leksand för min del, massor av te och mys räknar jag med ! Har plåtat hela dagen, väldigt kul och givande som alltid när jag hänger med anna. Så jäkla fint blev det också, köp plaza nummer 2 vet ja!

Barnrum.





Nu har ju inte jag jättemånga ungar hemma, men jag tycker ändå det är mysigt att kolla på inspiration till barnrum. Det finns så mycket kreativt och lekfullt, dessutom massor av färg !


Lite off.

Det går inte alls enligt våra planer nu och det som var tänkt att bli en flytt inom kort ligger nu på is. Om någon får nys om ett jobb i Västerås åt G, så let me know.

Äter kladdkaka och är lite off just nu.


Upptagen.

Är snart tillbaka, bara galet upptagen just nu.

Kom hem från stockholm för bara minuter sedan, en intensiv med trevlig tripp dit. Snöstorm och rusk, nu är jag hemma och ska disskutera några viktiga frågor här ikväll.

Ser fram emot några veckor i Leksandsskogen snart... Vila en snabbis (?).

Bygga utemiljö.

Imorgon ska jag bygga utemiljö i ett tält på Polhems innergård . . . räknar med köldskador. Men, det ska inte låta mig hindras, nej då. Det blir toppen!

Sitter och kikar jobb, läser ELLE och tittar på lägenheter, snön öser ner !

Underbar ljuskrona.



En tjej i klassen har tillverkat dessa ljuskronor, jag tycker de är fantastiskt fina !


Jul inspiration.

Godmorgon måndag morgon. Det blev inte som planerat idag, men det blir nog bra ändå. Här hittade jag lite mysig julinspiration.










En kväll i juni.



Jag har beslutsångest AB idag. Har en massa saker i huvudet. Får kanske en del klarheter i veckan. Nu ska jag klippa mig här... Detta var en kväll i juni.

Laughing.

Idag bara älskar jag livet !

Utsmyckning.

Mycket snö och julkänslor idag!



Julgranen i annan utsmyckning.

Kökssoffan med mamma.

ÅH vilken fin dag jag fick på MQ, god fika, fina ord och en massa snygga kläder. Så ja, jag var i himlen. Och nu sitter jag hemma i kökssoffan med mamma och dricker te.

Lägger just ut lite plagg på tradera . . . bland annat denna som jag var så störtförälskad i när sommaren kom. Anledning? Jag får helt enkelt inte plats.



Nu ska jag njuta hemmets trygga vrå. Familjehemmet är alltid något speciellt, där man växt upp och varit med om så mycket !

Avslutningsfika nu.

e3

Avslutningsfika nu.

Redy.

Nu ligger allt nerpackat i ikeakassar, är det inte världens bästa packväskor ? Man kan bara ösa ner, det blir värre när man ska kånka iväg på lasset . . . Med tanke på det är jag mycket sugen på en IKEA vistelse, doftljus och köttbullar kanske ?


Italy.

Har glömt att berätta att jag och Gustav är bjudna på en skidsemster vecka 6... till ITALIEN. LYCKA. måste pussla lite först bara då . . .


50% på allt...

i hela butiken, hos BIKBOK. Vilket innebar att jag hmm, tömde kontot. Smart inför min hemresa...

Enkelt liv.

Godmorgon! Jag packade igår och förstår verkligen inte hur jag ska lyckas få med mig väskorna på tåget mot Västerås imorgon . . .



Här hade man inte mycket att bära på, enkelt liv!


Dolls.



Imorgon ska jag röja i skyltrummet och en del dockor ska stylas!

Gråhårigt svar.

Ringde just min karl och bubblade på om det julfirandet jag önskar men inte kommer få denna jul...
-Jag är lessen började jag med. Varför? Jo för att jag inte har något hem att julfixa, för att jag inte kan skicka ut dig i skogen för att hugga gran osv... Gustav kom med ett gråhårigt svar, du kommer ju få julpynta i 100 år framöver. KILLAR? Vad är felet? Han lät liksom så nöjd över att slippa hugga den där granen. Underligt!

Hemlängtan.

Jag har sån himla hemlängtan att jag inte kan tänka på något annat. Vill bara sova, ha en ny dag osv... Skitlöljigt när jag borde njuta mina sista dagar i Göteborg! Men jag kan inte rå för det.

Jaja, på MQ har jag det iaf hur bra som helst och det är jättekul och det har varit väldigt givande att ha lia här. På fredags är det avslutsfika, lite ledsamt faktiskt. Hade gärna jobbat kvar!

Spring 2011.


Snor Klingans inlägg rakt av, ja tack till denna shopping från H&M som kommer i vår . . . SPRING 2011, längtar efter dig!


Jag gillar det.


Kallt som f i Göteborg idag, jag gillar det. Spagetti och köttfärssås är nog världens godaste matlåda? Nu ska jag en sväng på stan, hej!

Min vän.



När vill du ses på lördag?

She will be loved.


Next week, pressvisningar.

Är det konstigt att jag längtar tills nästa vecka?

Måndag: Inför pressvisning Lexington
Tisdag: Inför pressvisning Polhem
Onsdag: Pressvisning Polhem
Torsdag: Plåtning med Anna Plaza Interiör
Fredag: Plåtning med Anna Plaza Interiör
Lördag: Leksand !


Acne.

Har hittat en galet snygg acne jacka som jag vill ha, fan.

Julen hej !

Det ger en sån julkänsla att gå upp när det är kolsvart ute, påminner mig om att jag borde kolla på lite julisar innan jag lämnar den stora staden.

Ibland önskar jag att måndag var söndag . . . Men nej.


Utan dina andetag.



TACK för en riktigt bra helg tillsammans med dig!

Personlig stil.



Har nu setat och tittat på inspirerande bilder flera timmar. Så mycket olika hem med olika personliga stilar . . .

Till skogs.



Gustav ville fiska, så ja vi åkte iväg till sjön och skogen. Det blev ingen fisk, bara mys och promenad tillsammans.


Dinnertime.



På gårdsfesten igår satt jag och G´s lillebrors flickvän Klara bredvid varandra vid middagen.

Esmeralda.



När jag i helgen såg denna bild på min väns blogg fick jag ont i hela hjärtat för att jag inte träffat lilla familjen på så länge. Esmeralda är bland det sötaste som finns i hela världen! Hennes tröja på den här bilden är ju för underbar, så vill jag klä mina kids när vi väl är där vill säga haha.

Vit med röda prickar.



Saknar denna hudfärg, är skitless på vit hy med röda prickar . . . Kanske borde önska mig en ansiktsbehandling till jul? Hjälper sånt?

Separationsångest.

Separationsångest lider jag av idag. Därav mitt betende som en klängig koalabjörn . . . En promenad nu på landet innan vi far mot Göteborg.

Lycka i en hästsko?



Sist vi var ute och gick här i Hjärtum hittade jag två sådana här rostiga gamla hästskor, eftersom jag vet att de betyder lycka var jag självklart tvungen att plocka med dem hem . . . funderar på vad jag ska göra med dem. De ska nog få hänga i sin enkelhet någonstans, men tillsammans med vad och hur får jag fundera lite till på.
Hade jag velat ha ett lantligt hem hade jag spikat upp dem och några fler på en sliten bräda och hängt jackor på i hallen.

Chill.

Här chillar vi i varsitt hörn av soffan idag. Jag ska bland annat ringa min underbara pappa som jag saknar massor och som bör få veta att han är världens bästa så även idag på fars dag!


OBOY.

Om jag känner imorgon som jag känner nu . . . tar jag sovmorgon ! Har druckit ett stort glas OBOY. Oboy i vintermörkret är mysigt.

Stockholm i mitt hjärta.



Peppar till petter-stockholm i mitt hjärta (från så mycket bättre). Missar det ikväll, men alla ni andra som planerar en kväll i soffan får absolut inte missa!

Vilka underbara papperkonstverk på bilden va? I´m in love.

Make up baby.



Har just genomfört en springtur! Nu drar jag in i duschen, lägger på mascaran och borstar tänderna. Sen party!

I kärlekens tecken.

Vi ligger i sängen och tittar på beck - levande begravd. Sista helgen i kärlekens tecken på ganska många veckor nu, så vi försöker ta tillvara på tiden . . . säger jag och bloggar tänker ni? Lugnt, han är bara på toaletten i denna sekund.

In your dreams.



Stora smycken kan jag aldrig få nog utav. Blir nog även jag tvungen att använda en dörr som upphängning inom kort . . .

. . . när jag tittar närmre är det nog en vägg som används, men jag skulle mycket väl kunna tänka mig att smycka en dörr !

Kreativt KAOS.



Kreativt KAOS . . . pågår. Jag älskar sådan här oreda!

Tetravin, bugg och kaffebord.



Dags för frulle, regnet slår i backen . . . Ikväll är det fest i den lilla byn på 500 invånare. Lokalen förebereddes igår. Tetravin, bugg och kaffebord står på kvällens dagordning.

Till tomten.



Tomten, om du kommer med en systemkamera till mig i jul . . . då, ja då tror jag verkligen på dig !

Spillbitar.



En tapet som är otroligt schysst tycker jag... http://hypebeast.com/2010/11/piet-hein-eek-scrap-wood-wallpaper/.

Helst hade man ju dock byggt ihop pusslet på egenhand med spillbitar...

Modekunnig.


Måste nog ha detta linne, speciellt när jag fick tipset från en riktigt modekunnig pärla . . . Vill framför allt klä mig i det till sommaren egentligen, solbränd och ridandes på en svart häst på stranden. (Synd att jag är allergisk mot hästar och att jag förmodligen och forhoppningsvis kommer jobba bakdelen av mig när jag går ut skolan i juni).

Nästa vecka gör jag min sista vecka i Göteborg, därefter blir det en tur till Stockholm eftersom jobbuppdrag dykt upp! Berättar mer sen, men det är väldigt roliga saker jag har inplanerade.

Helg du underbara.

Helg du underbara, nu är du här igen!

Snart blir jag upplockad på stationen... Måste rusa. Här ska både mysas och drickas vin!

Fortfarande sugen.


Trygg hamn i din famn.



Tack för att du alltid hejar på mig, för att jag alltid får välja sida i sängen först, för att du följer mig till toaletten om natten när jag är rädd för katten, för att jag verkligen kan lita på dig, för att du går med mig på tråkiga loppisar där allt luktar illa, för att du ger mig glädje och kramar mig hårt, för att du alltid sätter mig i första hand, för att du är du.

Inte lätt att bli gammal.



Det är inte alltid lätt att bli gammal, jag måste ändå säga att Gustavs farfar gjorde det bästa av situationen när han investerade i dessa TV glasögon. Han är 97 år gammal och en riktig goding.


Kärleken.

Inte konstigt att jag snöade in mig på det nu va efter en kväll med sex and the city 2. Fab, jag tar första bästa flyg till Abi Dabi.



På med turbanen bara och den flashigaste klänningen...

Den här underbara lilla tavlan hänger i familjen Stenström kök, G´s bror har gjort den i slöjden för en herrans massa år sedan gissar jag på. ("Ärad vare gud i höjden, den här har jag gjort i slöjden")...

Både jag och Charlotte satt med ont i magen när Carrie ringde hem till Big efter att hon träffat på Aidan på marknaden...


Skaver.


Livet är fint fint fint en dag som denna. Men ändå, ändå är det något som skaver som en liten nagel i ögat på mig. Är så less på att bo såhär på detta vis. Inte ha mina egna grejer (all cred till olle som är världens bästa hyresvärd), men jag vill ändå bara hem (vart det nu är). Det kommer bli helt lovley att fly in i lussebullarnas värld snart och mysa in sig i goa vänners famnar . . .

Imorgon hyr jag SEX AND THE CITY 2, onsdag är en bra dag. Gonatt.

Åt det röda hållet?

Snööö.
Julskyltning på gång här så det passar ju hur fint som helst med flingorna utanför. Jag sitter och klurar på vad jag ska hitta på med mitt hår...Åt det röda hållet? (JULKÄNSLA?) haha. Klippa av en bit? Time will tell.

Måndag i all ära.

Lagat indiskt ( fusk-ica ) och myst i soffan med en vän eftersom det är snorkallt utomhus. Hua!


Såld.



Mina byxor ser ut att sitta helt förtaskigt på den här bilden, men de bjuder jag på!

Har haft en BRA dag. Det roligaste var att få ha möte med en designer , att få veta hur tänket går och hur inspirationen till kläderna ser ut är otroligt kul. Jag blev ganska såld och köpsugen då jag såg vissa plagg.

Kvällsfix.

Nu ska vi göra varma mackor med champinjonstuvning och ost på, gott gott gott. Imorgon åker jag tillbaka till det vackra Göteborg igen.
Ikväll har jag griller i huvet. Så mycket att fundera på inför framtiden . . .


Hytta.





Helt underbart hem... en hytta (norskt) i Norge.

Vi är på sofflocket.

Nu har min vän dragit vidare och jag saknar redan hennes glada sällskap! Men vi har haft världens bästa helg här i Halmstad.
Varit på lite loppis, ätit god pizzalunch, druckit massor av vin, blivit bjudna på middag, dansat, skrattat och småpratat om nätterna.



Strandpromenad på Tylösand...



Den här skylten satt på en båt nere i hamnen, vi blev tokiga i den både jag och elin. Utanför stod en gammalsjöman i stickad kofta och stövlar. Fint!



Vi i våra favoritbyxor från H&M som håller in magen helt perfekt haha.

Tylösand.

Idag har vi gått och myst på Tylösand strand. Jag är så glad över att ha Elin här och vi har så kul tillsammans! Snart ska vi hälla upp lite vin, killarna ska laga middag... lyx.

Rädda barnen och ditt hem i samma veva !



Rädda barnen kan!

TGIF

Väskan är packad. Nu drar jag till MQ efter en frulle i soffan. . .

När livet är fantastiskt.

Jag är helt pirrig av lycka, imorgon åker jag till Halmstad och hänger hos Gustav. Dit kommer min älskade Elin och vi ska umgås hela helgen lång. Det kan bara inte bli bättre! Jag är så glad!


Tänker slå klackarna i taket på lördag i denna korsett... Men en bästa vän under armen och en pojkvän vid min sida. Åh åh åh.

Men allt är inte bara lycka och glädje här i livet, mina tankar har flera stunder under dagen varit hos lilla Moa som jag läste om vid frukosten. Cancern tog henne. Hemska sjukdom, du gör mig så arg och förbannad. Jag tänker 
L E V A tills jag inte har chans till det mer, precis som denna lilla tappra tjej verkar ha gjort!

This room.

Jag älskar när folk har idéer och egna lösningar på saker och ting. Själv sitter jag på tusen knasiga idéer just nu som ploppar upp i tid och otid. Min senaste idé kom till i förrgår klockan sju på morgonen påväg till praktiken. Vill inte lämna ut mina påhitt förns jag genomfört dem, utan skriver ner sånt i en bok. Framtidsboken.


EXJOBB.

Vad ska mitt EXJOBB handla om? Några förslag? Själv har jag ingen aning ungefär...


Love working.

Dagen startade med inventering på H&M klockan 7, och tro det eller ej, men det var nästan lite småkul. Vi bjöds på god juice, frukt, bulle, mackor och choklad. Ni hör ju!

Nu blev det även en jobb stund för mig mellan 16-19, strök och plockade kläder inför nästa kampanj som ska upp i butik. Jag har jobbat 12 timmar idag och känner att jobbandet gör mig lycklig, fan vad jag är rätt ute i mitt yrkesval.

 



Och som ni kanske vet så är det alltid bäst att sätta sprätt på pengarna direkt...


Sveriges modeintresserade.

Hej tisdagsboken!

Idag har jag dregglat lite över Lanvin/H&M samarbetet som resten av Sveriges modeintresserade. Tänker dock inte hesta upp mig och köa, trots mycket otroligt snyggt!

Kvällen spenderades i biomörkret, såg HÄMNDEN, väl värd att se! Mycket tänkvärt i filmen.

Imorgon klockan 07.00 ska jag inventera på H&M, ska bli...fantastiskt kul att träffa gänget åtminstone!



Kontorsliv.

LUNCH.

Tomat soppa och nu en sväng till Nordstan för att kika om de fått in någon ny godbit till helgen kanske? Älskar det här kontorslivet då och då.

Spårlöst...

Designen verkar spårlöst? Eller ser det annorlunda ut på din dator?

Du säger att du minns.

Melissa Horn får mig att vilja stanna uppe hela natten och bara lyssna...







Granit.

GRANIT är en favoritbutik.

Var inne en snabbis idag som så många andra dagar. Den 4:e är det kundkväll med 25% på rubbet mellan 19-21. Oj vilket reklaminlägg.


Måndagslyx.

Sitter hemma hos Hanna här i Göteborg... I hennes lilla lägenhet och önskar att jag hade kameran med mig, för här är det så fint och trevligt! Härliga färger och hemtrevligt helt enkelt! Dessutom kockar hon nu, vilken tjej! Måndagslyx!

Några inköp.

I helgen skulle ju Gustav göra några inköp (händer inte för ofta)... Vi var inne lite överallt.


Weekday. Njaaa.




Tillslut såg han ganska nöjd ut trots allt. En svart/röd rutig skjorta och en grön stickat tröja från Resteröds åkte med hem. Jag är minst lika nöjd.


RSS 2.0