I min fredagspåse.I min fredagspåse.

Min nya termos.Varm choklad i denna... i en snödriva i vinter?

Gud välsigne...

Trots att vardagen är fruktansvärt kul nu med praktik och hårt arbete får jag alltid glansiga ögon på söndag kväll. Vill dela min helg med er och ha er hjälp, så läs och håll ögonen öppna för min skull?!På bild 1 & 2 äter vi supergod indisk mat och myser järnet på restaurang i Göteborg. På bild 3 värmer jag mig framför brasan på golvet i Hjärtum, redo att starta fredagskvällen. På bild 4 är jag ute och shoppar i Götet, en inte alltför ovanlig syn dessa dagar, hmm. På bild 5 ser ni vad jag suktar efter nu, en plåtbyrå liknande denna. Vilket industriområde ska jag söka i? Gud välsigne den som finner den åt mig till ett rimligt pris ! ;)


The one?Morning baby.

En sån här garderob borde jag få rum med någonstans. I svart ska den vara också!

Mixen som gör det.Denna bild inspirerar mig.

Älskar alltihop, fjädrar, färg, mönster, sjalar, halsband och päls i en grym blandning!

Sol i sinne.Kan titta på de här bilderna hur många gånger som helst...

Lördagens.

Regnpromenad i mörkret, höstigt värre. Köpte världens finaste termos idag! Ni ska få se...imorgon.

Once upon a time...

Vaknade och drabbades av en enorm jullängtan. Jag skulle kunna tänka mig att fira min jul hos H&M Home jag...


Ensam i år och dar.

Brr... nu har vi anlänt till ett tomt hus, katten väntade på trappen och var kelsjuk som om hon bott ensam i år och dar. Jag beskrev ju känslan av att komma hit som att komma till ett litet sommartorp. Den känslan infann sig snabbt när vi klev in. Det finns inga element här, så nu har karln i stugan tänt två kaminer här och jag har hällt upp två glas vin.
Snart ska vi laga fredagstacos och tända ljus framför tv:n.

(Lyckas inte trots ansträngande försök få upp korten).

Kräsen.

Det blev bara shopping för min del, som vanligt... Den här killen är så kräsen. Jag fyndade dock bra!

Fredag i mitt hjärta.

Åh, imorgon ska vi gå och luncha hand i hand, prata om veckan som varit och tillsammans känna efter vad vi har lust att göra i helgen. Precis som en bra fredag bör starta. Hade vi blivit kvar i Göteborg hade jag dessutom propstat på en afterwork.

Lilla gubben halsdukar.

När jag åker till lilla HJÄRTUM i helgen vill jag se ut såhär. Tjocka koftor, gulligt nattlinne, coolt pannband och långa lillagubben halsdukar... Bikbok inspirerar.


Betong.

Glömmer alltid bort vart jag hittar alla bilder när jag spar dem i mappar...typiskt.

Egoistiskt.

Gustav ringde på lunchen...

-Tänkte att vi kanske kunde stanna i Göteborg någon timme, jag vill kolla lite.
Japp visst svarade jag, no problem. Sedan kom det...
-Tänkte också att du kunde passa på att kika på tjejgrejer innan jag kommer så att vi kan fokusera på mig sedan. Egoistiskt.

Hinner dock springa ut och in i butiker hela luncherna så jag har koll på sortimentet i de flesta butikerna. Hör av dig om du är ute efter något så ska jag guida dig, haha!

Skyltfönsteransvarig.Sitter på kontoret och jobbar lite. Snygga Hanna vill inte vara med på kort och jag kan för mitt liv inte förstå varför?!

Hursomhelst trivs jag toppen med att ha skrivbordet brevid Hanna som är skyltfönsteransvarig på MQ och hur grym som helst!

Sköld på.In a realtionship.

Pernilla Jansson is in a relationship.

Ibland påminns jag på facebook, då ringer jag och kollar av att jag verkligen har en boyfriend där ute i vida världen (överdrift).
Då och då önskar jag att jag kunde gå och plocka skitiga strumpor, fälla ner toasisten och bre ostmackor med hjärtpaprika på lite oftare.


Blackbird.


MY IKEA. Ikea har kommer med något nytt, du kan alltså dekorera dina ikea möbler med stickers i just din smak. Vet inte om jag pöll sådär pladask direkt, men däremot tror jag att det kan bli en hit på marknaden! Ser fram emot att kika på hur ikeainredarna bäst tänker inspirera med detta! För att det kommer bli inspirerande, det tvivlar jag inte på!www.thisismykea.com

Schysst regnjacka.Schysst att man slog till på en regnjacka förra helgen ! (Skämt)

Into fashion.Påstår inte att jag var söt överhuvudtaget när jag var såhär liten och knappt hade ett fjun på huvudet. Däremot ser ni ju hur jag njuter när jag blir julgranspyntad...

Tips mot celluliter.

Min moder jord (kanske snart även din) påstår att man genom att ligga en halvtimma om dagen på spikmattan med drabbat område minskar celluliter.
It hurts, men som den gamla slängan sjunger, vill man vara fin får man lida pin.
Att ha smilgroparna på låren istället för på kinden har väl aldrig varit på tapeten, så detta kan vara värt att testa!

Jag sa ju att vi skulle utbyta tips och idéer på denna blogg.


Styling.

Vad underbart det är när man kommer fram till jobbet och ser ut som en sur trasa, håret är i sitt esse och det enda som saknas är att man skulle kliva i en rejäl hundskit. Hösten mina vänner, i like.

Idag har jag stylat dockor och redigerat kort som ska skickas ut till butikerna (med info om hur kommande skyltning ska se ut osv). Så länge man håller sig inomhus leker därmed livet!

En skönhet.

Den här bruden har jag kännt länge. Cornelia, som för mig alltid kommer vara en liten tjej, har blivit stor och...förbannat snygg!


http://detglitrer.blogspot.com


På skrivbordet.


På mitt skrivbord...


Kreativitet lockade mig hit.Utbildningen jag går heter dekoratör/kommunikatör, och skolan Entreprenöskolan. Kreativitet lockade mig hit. Idag fann jag en bild på en lampa som några tjejer i klassen under mig nu designat. I min smak faktiskt, trots att jag inte är någon hockeybrud. Lampan är nämligen tillverkad utav hockeypuckar!

Gumman, vi har egentid?

Helgplanering.

När jag frågade min Gustav om vad vi skulle göra i helgen förutom att dricka vin och mysa framför brasan föreslog jag även en sväng på loppis. Till svar kom något sånt här dumt:

"Gumman, vi har egentid, loppis är något vi gör på varsitt håll, alltså på vår egentid".
Skeptisk.


En dagens.

TOPSHOP MAN 599:-

Det gör ont.Det gör nästan ont att lämna sängen på morgonen. Nu väntar en ny dag på MQ´s huvudkontor här i Göteborg. Har dragit på mig en stor stickad favorit så jag ska slippa frysa ihjäl som start på dagen, gött.

Mitt tänk.

Jag strävar efter att ses som en tjej med ett starkt och ärligt leende, en god vän med en positiv inställning. Få men betydelsefulla ord för mig och mitt tänk. 24 år och i full gång med att förverkliga mina drömmar.


Bli en del utav en del.Ni kommer som sagt att få följa min vardag. Bli en del utav en del så att säga. Detta kommer att bli en bilderbok och ett anteckningsblock för mig att spara. Hur låter det?

Nu flyttar jag in...


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0