Skåpet!


Jag är ute efter ett stort skåp liknande det här på bilden. Det behöver inte alls vara likadant utan kan nästan lika gärna se ut såhär...

What the heart wants.

Till veckan får jag träffa mina närmsta vänner. Vi ska bara vara och kanske försöka vara lite effektiva på någon fläck. GLAD PÅSK!

Födelsedag.


Har firat en fin 25 års dag med några utav dem som betyder mest! Nu hoppas jag att ni följer mitt bloggande HÄR!

En stor apa.

Jag är svag för starka klara färger just nu, även udda och oväntade motiv. En jättestor panda till exempel! Själv planerar jag att pryda väggen med en jättestor apa imorgon haha. Samt fira 25 års dag!

PLAZA INTERIÖR

Bloggandet ändrar form... http://www.plazainterior.se/new/category/Pernilla-Jansson.aspx

LAMPFINT.

Såhär har jag tänkt på att göra, och när jag ser det på bild här så vill jag det bara ännu mer! Men vart i denna lilla boning?

Sovrummet enligt mina drömmar.

Att bygga sänggavel och dona hemma har jag pysslat med idag. Nu är det en vecka av fix som väntar... Bygglamporna är precis upphängda och ja, jag ser fram emot att gå och lägga mig ikväll. Nu ska jag måla lite med balkongdörren öppen. Hej och välkommen kära vår!

Påsk med fina äggkoppar.

Inne på Röda Korset hittade jag mina fina äggkoppar till PÅSK!

Håkan Hellström.

Igår var vi ett litet härligt gäng på Håkan Hellström, nu måste jag lyssna igenom alla låtar här, mycket känslor på en sån konsert...

SÄNGGAVEL AB.

Start på sänggaveln . . . Åh att skapa ger mig energi !

Det gör ont när knoppar brister.

Spikade just upp den lilla fågelholken på vår sovrumsvägg här hemma, nu ser jag fram emot att vakna till fågelkvitter och solsken bland mina björkar!
Har dessutom just tagit mig en kvällspromenad för att plocka in lite knoppar att ställa i vas.

Invigning IKEA!

Nu har jag skrivit en mils-lång lista på vad som ska påbörjas i helgen och avslutas i veckan. Hela lägenheten ska stå färdig och klar (japp japp) till nästkommande helg. Veckan efter kommer VLT på besök och jag har en hel del att fixa med inför ex-jobb.
Men först, imorgon inviger vi IKEA Erikslund Västerås! Hurra!
PS. Nästa vecka fyller jag dessutom 25 år och önskar jag hade mer tid till att dra igång en riktig jäkla fest, men det ska bli av inom sin tid... Släkt lör kl 15.00 om ni läser här! DS.

Sovrums projekt på g.I helgen har jag dragit igång ett litet sovrumsprojekt, ni ska givetvis få se hur detta slutar... Jag tycker det är mysigt att sova på golvet som på bilden ovan, men det tycker inte karln i huset. KRAM

Stoppa mig?

Inget/ingen kan stoppa mig när jag bestämt mig för något . . . tills nu ikväll när jag tvättade efter tvättid. Inlåst blöt tvätt och jag får gå upp kl 7.00. Förmodligen kommer jag inte lära mig ett skvatt på detta haha. STHLM imorgon.

Yesterday.

Sådana här kvällar!

Vänner är livet!

Igår hade jag en fotograf här, en väldigt duktig vän åtminstone... Vinkväll hemma startar här snart... Vänner är väl det finaste som finns!

FINALLY FRIDAY!

Idag får jag besök som gör mig glad hela dagen verkar det som! HURRA!

RSS 2.0