Magic moments.

Vilken helt fantastisk med kort helg jag har haft! Det här kortet är taget på vår lilla balkong (LITEN är det rätta ordet, jag vill ha en lyxigt stor tomt nu). Solen har varit givmild och kvällarna långa, lycka!
I fredags grillade vi och drack ett glas rosé. Idag har jag pysslat med lite av var, kolla HÄR!

Köpenhamn.

Köpenhamn var helt fantastiskt. Nu är det mysigt att vara hemma igen och pyssla, packa upp och ta igen lite tid med de här hemma. Dessutom är det en hel del jobb i veckan. Hela tiden tänker jag på det som hänt i Oslo, det är så fruktansvärt!

Barfotafötter.

Härliga sommar!

Barfotafötter.

Härliga sommar!

Lyckorus.

Ojoj, ikväll har det doftat ljuvligt i köket här hemma.
Min Anna var var här och delade kvällen tillsammans med mig, att hänga med Anna innebär alltid lyckorus! Hon bakade och donade och jag assisterade genom att plocka fram plocka undan och diska lite grann. Ett lyckat samarbete helt enkelt!
Nu har photoshop äntligen hamnat på min dator igen, så välkomna över till Plaza.
Gustav fick nog av mina order hit och dit och bestämde sig för att "hon" måste bort! Studenten i år, varför känns det så länge sedan?

Kring ett runt bord.

Känner ett härligt lugn vila över mig ikväll där jag sitter i soffan med mitt te och några kardemumma skorpor + senaste numret av Plaza Interiör.
Jag funderade över vad det är med den här dagen som gör att jag känner mig nöjd och lycklig? Kom fram till att det måste vara för att jag idag fick till en härlig blandning av sånt som jag tycker är kul. En god kopp kaffe till nyhetsmorgon, en loppisrunda, några timmars jobb... sist men inte minst en härlig spontan middag kring ett runt bord med bästa vänner. Nu lite egentid innan lägg dags.
Lyssna här.

Fynd.

Mina "trådrullar" fick sig igår en omgång av svart färg... typiskt. Ska allt vara svart nu? Tydligen! Blir snyggt! Bara min stubbe kan torka till sig och få hjul nu med.
-"Snälla får vi följa med hem?!" Stolarna skrek efter mig på Brödet och fiskarna... Vad skulle jag göra? Får se vad som ska hända med dem. Ingenting med den fantastiskt slitna färgen iaf... Men dynorna blir inte långvariga. Kanske ska jag göra i ordning dem och sälja?
JOBB nu.

Country home.

Vilken fantastisk helg! En ny börjar imorgon. Jag är redo och längtar efter att få uppleva Köpenhamn. Måste googla på massa roliga inredningsbutiker i staden!

Alltid.

Elin jag saknar din hjälpande hand som alltid finns där!

Nya tider.

Nu ska här fortsättas målas bord. Hade en liten svacka i inredandet av lägenheten. Men nu är jag på benen igen och sugen på att förändra lite ytterligare! Vi startar i köket...

En onsdag.

Oj, lång bra dag! Det behövdes, igår kväll hade jag en klump i magen av ångest för att min kära vän idag skulle bege sig tillbaka till sitt Australien. Vi har haft det så himla fint tillsammans under några veckor, men så kom jag på att sommaren är inte över ännu och många fler minnen ska skapas.
Jag älskar att jobba! Idag har vi packat upp varor och styrt om...tiden rusade. Och nu såhär på kvällskvisten fick jag givetsvis för mig att jag skulle måla om köksbordet svart... så blev det. Kommer bli snyggt när jag är färdig till helgen! Ni får se då.

Take away!

Måste inhandla en take away kopp, det har väl alla erfarna kaffedrickare?!

Satan i gatan.

Satan i gatan vad varmt mitt kaffe blev som jag hetsdricker innan jobbet! Så går det när man sätter igång med att måla dalahästar en kvart innan cykling. Åh, hittade en fin soffa som jag vill måla från Stadsmissionen, hur ska jag få plats och hur ska jag få hem den? Hatar att vara realistisk när det kommer till inköp!

Köpenhamn.

Ikväll har vi planerat hur vi smidigast tar oss till Köpenhamn, hurra vi tror vi har en lösning!

Lyckost mig!

Inte ens träningsverk?
Det gör inget. Ska jobba en sväng idag och ja faktiskt nästan 2 hela veckor framöver. Sen är det dags för Köpenhamn och även Way Out West i Göteborg. Vaknade med en annorlunda känsla som sa ÅH, vad jag vill packa bilen och åka på semester. G, kom hem!
Låg kvar i sängen lite för länge för att hinna göra allt det där jag tänkte göra, så nu ska jag njuta av en lång frukost istället. Lyckost mig!

Just do it.

Jag är så stolt över mig själv, har dragit mig för det här med träning så länge nu, men så ikväll bara sprang och sprang vi.
Vilken kväll, vi sprang runt och kikade på Västerås finaste villor medans vi pratade strunt. Efter det tog vi bilen ner till vattnet och hoppade i från bryggan... Det var varmt i vattnet när solen gick ner. Nu ska jag njuta en kopp te i mitt fina hem.

Bear island.

Solen skiner om vartannat... Vi tog oss ut till en brygga och fikade med kaffe, melon och päronsplitt! Den här sommartiden med spontana vänner gör mig varm i hela kroppen!

Girls girls girls

Igår valde vi att skippa powermeet totalt och ägna oss åt varandra! En fin kväll!

Den blomstertid.

Jag har så många härliga sommarbilder och ser ju att ni är några som kikar in titt som tätt trots min nya blogg. Här hamnar de lite mer privata bilderna.
Systrarna Israelsson är i Sverige och det är stort! Vi försöker alla få vår dos!
Jag kan omöjligt få nog av lilla Ralda.
Besökte Peace & Love, det var fantastiskt på många vis. Fantastiskt snuskigt, men mest fantastiskt magiskt!
Blev skapligt förkyld på cupen och fick ligga inne med min nya tekanna från Lagerhaus.
Den här tjejen är en vän för livet, har fått det bekräftat gång på gång.
Sommar sommar sommar, jag vill inte gå in. Det är därför jag sitter här på balkongen sent trots att jag ska upp och jobba tidigt imorgon.

RSS 2.0