Under löven

Fina syrran i London! Vad mörkt det börjar bli, men hellre på kvällen än morgonen. Imorse var det nemas att komma upp ur sängen. Nu väntar middag med fina kollegor, tapas! Läs här!

Blöta löv, fotsvett och eksem?

Det känns som jag precis kommit upp bassängen efter några längor klädsim, ingen fantastisk känsla direkt. Jag har bara cyklat hem i motvind och regn, så tyck inte synd om mig.
Visst är hösten härlig?
Jag har bara lust med en enda sak just nu, ta en dusch, lägga mig under en filt och möla choklad. Vad tror ni jag ska göra? Jo, jag ska trotsa min egen vilja och gå och hurta mig dösvettig på friskis. Sen, sen mina vänner ska jag gräva en djup grop i soffan (kanske t.o.m ner i resåren så att jag fastnar med ändan) och blir sittandes där tills det är natti.
Vad gör ni idag? Gillar ni också "höstmys"? Blöta löv, fotsvett och eksem? Flyttar utomlands imorgon tror jag!

Uppdatering höst.

I somras i vår bil påväg mot Småland. Det var så galet varmt i bilen att jag tror jag kan räkna till 1000 gånger under de timmarna på vägen som jag hissade upp och ner rutan!
Idag har jag varit på Plantagen och handlar ännu fler blommor, jag är så trött på mina från IKEA som tappar alla blad. För det första ser dem taniga ut och för det andra får jag dammsuga oftare än en sådan som mig vill göra. Så imorgon blir det till att jaga fatt i några krukor och plantera på balkongen.
Jag har även plockat in massor av fina kastanjer och har numera två halvfulla burkar av skönheterna inne. Mysigt!
Om en liten stund blir det till att dra iväg och hurta, hej friskis! Sedan ska jag hem och mysa i soffan innan arbetsveckan drar igång. Har massor att fixa på jobbet eftersom jag varit borta lite för ofta på senaste tiden (på utbildning).
Vad har ni för er? KRAM!

RSS 2.0