På menyn

Vi hade en himla härlig tjejkväll igår! Ser ni mitt nya helt fantastiska horn? Frågan är bara vart jag ska placera det. Vi är sugna på att göra om köket här hemma, jag har en idé som jag tror skulle bli toppen... Nu får jag fika besök här snart. Ska koka lite kaffe & te och dra fram daimtårtan.

Nytt halsband

Design ala Becca, love it!

Mys inne

Snön yr runt ute och jag blir slö, fastar vid alla möjliga bloggar efter jobbet och bakar ingen knäck. Jag är inte gjord för att stå i köket, det slår mig åter och åter igen. Jag vill hellre sitta på golvet och måla eller hänga upp nya gardiner. Den här månaden slutar jag på både Cubus och Lagerhaus, lite sorgligt. Lagerhaus är en riktig må bra butik att jobba i, älskar att pyssla där. På bägge ställerna har jag goa tjejer kring mig, som tur är finns dem nära trots att vi inte längre kommer att jobba tillsammans. Mitt nya jobb känns så rätt! Allt föll på plats och jag känner att året som jag har framför mig kommer bli otroligt lärorikt och framför allt KUL!
Men nu ser jag fram emot JUL, den 23 tar jag ledigt en vecka och bara myser med dem som jag står närmast. Jag saknar många av mina vänner som bor iväg varje dag, men tack tack tack för att tillfälligheterna gjort att jag har så många vänner runt om. Ha det fint, GOD JUL!

RSS 2.0