Bohem

Härlig Bohem blogg, jag vill vara en riktig bohem haha.

Lever livet

Det var inte igår... Jag har jobbat en hel del sen sist, långa roliga arbetsdagar med häcken full! Idag är jag ledig och det har varit välbehövligt. De där sovmornarna är ju värda miljoner nu när de kommer så sällan. Att dessutom kunna ligga raklång i solen och svettas i slutet av september tackar man ju inte nej till! Ledighet för all del, men imorgon ser jag fram emot jobb igen.

Mjölken är slut?

Hur kan mjölken vara slut en måndagsmorgon när jag ska dricka kaffe? Är det meningen att jag ska ta en promenad? Verkar inte bättre.

Saturday in my heart!

Idag har jag varit ute på Plantagen och köpt mig en liten gran. Alla andra blommor har blivit så otroligt fattiga på blad, bu. Jag känner mig som överkörd av tåget efter mycket mycket mycket jobb, men på torsdag hoppas jag på hungriga shoppingvargar ute på Erikslund! Vi ses där. Här uppdaterar jag oftare vet ni ju. Kram!

Inredningstips!

Idag hittade jag en såån fin blogg, ni måste kolla inlägget jag gjorde hos Plaza.

Big smile.

Vilken fantastisk dag jag har! Imorse tog jag och Gustav en lång frukost, vi åt rostat bröd samtidigt som vi tittade på en premiär av ett program på kanal 5. Det handlade om festsugna ungdommar som drar iväg på sitt livs partyresa, ovetandes om att deras föräldrar gömmer sig bakom knuten. Haha, vi höll händerna för ansiktet flera gånger.
Sedan tog vi en tur till stan för små ärenden, nya joggingskor och ny frisyr för G. Efter det har jag både motionerat, målat och ska nu dra på lite peppmusik. Ikväll ska jag hänga lite med några goa tjejer. Just det, till råga på allt detta skiner solen. Nu ska jag rota fram något snyggt i garderoben som behöver ett lyft... Snart London. Längtar!

Someone like you

Jag tycker den här låten är bra!

Tidspotimist?

Gustav försökte just lura sin vän med att han varit uppe i ottan och tvättat 4 maskiner tvätt, bakat bröd osv... kanske borde vi gått upp lite tidigare? Nu ska jag lägga på ett kol innan tidningen sitter i mitt kök.

This week.

Fina killar i Småland, där vi förövrigt har hängt i helgen. Mysigt. Vi har haft lite allt möjligt för oss, men mest har jag försökt njuta av varje stund jag fått vara nära min vän som jag annars saknar varje dag.
Bästa Elin.
Nu sitter vi påväg hem i bilen, utan ac, med solen som ligger på blir det nästan problem att andas. Jag är så sugen på sushi idag, tror jag måste ha. Ikväll ska jag fixa och dona hemma för imorgon kommer Västerås Tidning hem till oss... Nu ska jag heja på min duktiga chaufför. Ha det fint! Kram Pernilla
Inredningsbiten får ni här.

RSS 2.0