DAGNY

Ojoj, nu har jag lessnat. Min blogg på Plaza Interiör har motarbetat mig lite på sistone, jag har tekniska problem som det så fint brukar heta. Jag kommer att fortsätta mitt bloggande där så snart det bara går, men även driva min nya blogg. DAGNY.

Grönare på andra sidan?

Gräset är inte alltid grönare på andra sidan!

Wonderwall

Jag saknar min karl. Vad påtagligt det blir när man är ifrån varandra en längre stund. Nu längtar jag till helgen och mycket tid för varandra. Ögonlocken hänger tungt på torsdagskvällen må jag säga. Tack morfar för kvällskaffet!

New friend


Min snygging till ren hänger på väggen, det börjar kännas trevligt här hemma. Jag har planterat i lite av var och i veckan har det börjat gro grönt i lägenheten.

Jag är lycklig med dig

Ännu en helg är förbi, men mycket har jag hunnit med. I fredags plockade mamma upp mig på jobbet och resten av kvällen blev jag tilldelad äkta fredagsmys. Tända ljus, god hämtmat och plockgodis. I mor och fars trygga hem somnade jag som en sten redan vid 23 tiden.
Lördagen satt jag och Anna ihop från tidig morgon till sen natt, åh vad härligt det är att ha en vän som dig. Det gör mig lycklig!
Idag har jag jobbat, jag och två tjejer till har inrett en lägenhet i en herrgård. Det blev så härligt, ljust och inbjudande. Ett litet drömboende, lunch tog vi på Café kaka i E-tuna. Vilket hak, herreminskapare så mysigt det var! Och god mat och trevlig personal, besök det om du får chansen! Nu ska jag lyssa på lite Melissa och snart krypa ner.

Ikea PS

Åh åh åh, idag var jag på Ikea PS pressvisning på Söder i Stockholm. Det var lovley, ja det var det, jag vill ha nästintill allt! Ny soffa får det bli...

Känslor för rummet

Jag skryter inte med mina mobilbilder, men det är de enda jag har på lågprisrummet som jag byggde för några veckor sedan. Jag fick känslor för rummet, såpass att jag skulle kunna tänka mig att spendera en dag eller två där med en kopp te och några tidningar.

Life is good

Livet är fint och jag har en del roligt att se fram emot... Här kommer bara en liten hälsning till min bästa mormor, jag saknar dig!

RSS 2.0