Hipp hurra för kökstavlan.


Trots att livet består till stor stor stor del av jobb just nu försöker jag sätta upp små mål för mig själv. Ett för denna vecka var att få upp den här fina "allt i allo tavlan".
En skiva som jag först planerat att måla, men som jag senare bestämde mig för att låta vara helt naturell. Badrumskorgar från Ikea agerar tidningsställ, nypor från granit (bara en syns), senare projekt är att måla en ram och spika fast, samt måla ramens innehåll med griffelfärg! Tänk vad mycket viktig inspiration man kommer kunna hitta här! Allt i från senaste numret av ELLE till veckans matsedel, hipp hurra!

Kommentarer
Postat av: Emelie

Supersnyggt :D

2011-02-23 @ 21:15:58
URL: http://dreamsofmyself.blogg.se/
Postat av: NatalieS

Kan inte detta vara en sida för dig? Det nya temat ""industri retro" :)

http://www.parcourrier.se/website1/1.0.1.0/74/1/

KRAM

2011-02-23 @ 21:16:32
URL: http://withtwodots.blogspot.com
Postat av: Johanna

JÄTTE fint hörru!:)

2011-02-23 @ 21:39:37
URL: http://dagensbestyr.blogg.se/
Postat av: johanna

Haha, du e väl för fin, vilka ord! Ja hon är min, eller vår ska jag väl säga, lilla pärla:) Det är sjukt kul och helt fantastiskt att vara mamma. (Börja odla nu Pernilla!;) Det går sådär med bordet, jag trodde att det skulle bli så bra med min egna kraft, men måste ta till slipmaskinen. Jag är en, som vill ha klart allt på en gång, så jag fick en ledsam min först, men jaja, jag får vänta på maskinen:) hör av dig så slipar vi i kapp!!! ;-) Kraam

2011-02-23 @ 22:18:05
URL: http://dagensbestyr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:
Kommentar:

Trackback
RSS 2.0