LAMPA!

En sådan här lampa skulle jag absolut kunna måla på väggen! Frågan är bara vart just nu...

Can´t help falling in love.

Min nya ljusstake trivs bra här hemma!

Sparris och bollar.

Se vad jag fick hem från mitt kära Thailand!

Happy b-day to you!

Igår firade vi som sagt pappa och se vad bra min tavla är att ha, ett mega födelsedagskort!

I vår hall.

Så var mina nya tavlor äntligen påväg upp på hallväggen! I´m in love! Hoppas ni förstår hur vi ansträngt oss för att få till så många poser haha . . .

Kudd-plan!

JAA, på kvällarna ploppar alltid nya idéer upp! Jag har en kudd-plan!

På språng.

Hej min vänner!
En fullspäckad fredag kan man säga, därav en bild med jackan på! Jag är på språng . . . Var bara tvungen att kila in hemma för att slänga in jätteräckorna, ost, kex m.m jag köpt inför kvällen. Småfirande av en 50 årig far. Nu ska jag ha lite i mitt bleka tryne!
Hur mår ni?

Just the way you are.


Our kitchen.

En liten del av vårt kök ser ut såhär. En hylla från Claes O som faktiskt rymmer en hel del (vilket innebär att jag får plats med en massa annat kul i köksskåpen). Hett tips skulle jag säga!

Grönska.

Har plockat fram mina solglasögon ur gamla gömmor och inhandlat lite grönska i helgen.

TYLL.

TYLL, vårt vardagsrum badar i tyll! Precis som jag just nu, fräknar och en ljusrosa hy, vi är påväg mot vår!
Vi har väldigt mysigt här hemma med fix och don, god mat och lördagsmys. Dock önskar jag att det i min soffa satt en drös med människor som jag faktiskt saknar här och nu.

OH HAPPY DAY!

OH HAPPY DAY!
Nummer ett som är bra är att solen är lika gul som min nymålade ram. Innehållet (om det blir något, kommer inte vara motivet som ni nu ser inom ramen). Tänkte fånga upp det gula i trasmattan i hallen genom den här ramen.
Nummer två är helt klart min nya matta från ikea, en present från mitt gull. TACK!

IKEA på Myrornas.

På myrorna hängde denna gamla IKEA lampa och var fin.

Hänga gubbe.

TO DO listan är lång idag, och intill har jag ritat upp en "hänga gubbe", enbart för att pressa mig själv lite. Fina blommor från en fin vän, står sig sen förra helgen.
Idag har IKEA Västerås halva priset på alla blommor - fredagstips för dig i stan!

Lite trasiga och knasiga det är vår refräng!

Tror lite färg i hallen sitter på sin plats nu när våren är på ingång, köpte även lite färg och tänkte gå lite bananas i helgen. Bara lite förstås för jag trivs otroligt bra i vårt ljusa, lugna och vackra hem!
Trasmattan är köpt på Lagerhaus nu för någon timma sedan, råkade powerwalka förbi stan. Ikväll har vi haft räkfrossa och nu är ljusen tända.

Tjuva idén.


Har du en massa gamla glödlampor som aldrig riktigt kommer iväg till den där återvinningsstationen tycker jag du ska tjuva den här idén!

Man tager vad man haver!


Mitt soffbord väntar på en likadan, dock något mindre kompis! (En gammal kabelrulle).

BLÅBÄR, SOLSTING, LAMMULL.

GULT är absolut inte fult. Får inte ro, har nya projekt på gång. Känner ett starkt behov av att få in solens färg i mitt hem!
Tittar i min lilla färgkarta här hemma och faller för färger med fina namn såsom BLÅBÄR, LAMMULL, SOLSTING vem vill inte måla med en färg som heter PIRI PIRI t.ex?
Oj, nu fick jag en kul idé. Ska jag?

Pirr i magen kul!

Det är mycket just nu, det mesta är "pirr i magen kul" ! Det som tynger mig är ett EX-JOBB som jag ska utföra, jag skjuter på det, men ser hur dagarna i kalendern blir färre. Så inbillar jag mig att det hela blir mycket roligare om jag ger mig iväg till värmen och är effektiv. Jag ser mig ligga i en solstol med en drink och skriva min rapport. Jag är en riktig drömmare då och då...

News from Vegagatan.

Här vill jag visa er 3 saker. Det nymålade golvet, den nyinköpta lampan och tavlan som jag nu ramat in. Lampan hänger nog på sin plats redan idag om jag har tur!
Mycket enhetligare och lugnare blev det i vårt vardagsrum när golvet blev ljusgrått i samma nyans som sovrummet. Helgens extrajobb kan man säga.

Resa i hemmet.

Jag gillar den här idén med att märka ut platser man besökt på en tavla. För mig är det viktigt att hinna resa mycket och se delar av världen (hur ska jag hinna?), att möta olika kulturer och få chansen att uppleva nya platser. Vi i detta lilla hushåll kan snart pricka av stora delar av ASIEN, vart nästa resa går står inte klart ännu.

see you soon.

målar, målar, målar . . . återkommer med resultat!

Målarfärg.Veckan har varit tungjobbad. Men så plötsligt är det helg och jag tänker fylla den med kärlek och inspiration. Kanske någon promenad, men mest målarfärg. Lovar att vi hörs här också!

Bakvänt.

Ni har ju sett den förut, men nu färdig med tavelram och grifflfärg ordnat. Praktiskt sätt att hålla koll!

SJ-pallen i ny variant.

Här får ni en smygtitt på vårt nya skrivbord, i love it. Det är en gammal SJ pall som fått lite extra kärlek utav min duktiga morbror. Nu ska vi upp med den stora svarta skivan ni ser till höger och även de tidningsställ som ni ser i bild.

Number 2. DIY.

Nästa kudde i soffan. Vilken tjingar du för soffmys?

Spillbitar.

Det blir otroligt många gör det själv projekt här inne hos mig just nu, men det är faktiskt så jag lever för tillfället. Min nya kudde ser ni här. Spillbitar av skinn och läder.

Beställning gjord.

Den här bilden går i tryck imorgon, beställning gjord utav mig. Jag målar just nu ramen som är inhandlad hos Stadsmissionen här i Västerås stad. Ramen ska fästas på dörren in till min egen walk-in-closet...

Ta vad du vill ha!

Vi har haft sjukdom här hemma hela veckan lång, men nu ser jag ljuset i tunneln! Ojoj, kom till en skattkammare idag och fick plocka åt mig fritt! Ta vad du vill ha, resten slängs. Så kan man inte säga till mig! Vi kom hem med bilen full och måste tillbaka nästa vecka för att hämta de där omklädningsskåpen...
Nu tänker jag servera mig själv ett glas vin och dra fram dammsugaren. Trevlig helg!

RÖRBERG.

Snart i mitt hem. Det är bara måste bli så...
995 kronor från IKEA.

Idiot?

Har ni också vänner som kommer till undsättning med kärlek, medicin och inspiration? Bara på en kvart var hon här. Tack min hjälte!
Och titta vad jag hittade inne hos Anna, hur charmigt som helst!

Let it go.


Hur fint som helst. Ibland måste man bara släppa taget.

Hinderbana i hallen.

OBS! Detta är inget inredningstips!
Varje kväll innan jag går och lägger mig tar jag mig en liten rond i lägenheten. En rond som går ut på att försöka förutspå olika händelseförlopp och förhindra dem. G har nämligen en förmåga att placera ut saker och ting "all over the place". Imorse konstaterade jag någon form av hinderbana i hallen, och japp japp vargen gick i fällan och snubblade på hammaren. Kunde lika gärna varit kommandoran (som då förmodligen är jag).

RSS 2.0